Músiques del temps, vol. II. Repertori per a gralla dels Ganxets.
PDF
Comprar
DA03037 3 gralles
Amalgama
92
2010
2010
9788489988644
Aquesta és una descàrrega en PDF. En fer una comanda estàs acceptant les condicions de compra: La compra d'aquest producte et dóna dret a descarregar-ho, guardar-ho i imprimir una còpia per a ús privat. La compra no et dóna dret a enviar-ho a tercers ni a pujar-ho a internet per a la seva descàrrega. Les compres de partitures en PDF no es poden retornar una vegada descarregades.

Després de publicar-se el primer volum Músiques del temps vol. I el conjunt Els Ganxets va anar recopilant més repertori per a gralles. Les peces recollides en aquest volum són el resultat del treball de cinc anys des de l’edició del primer volum; peces estudiades, encarregades o recopilades i de diversa dificultat. A la primera part es troben peces adequades per a formacions joves i escolars. A la segona secció s’ajunten peces tradicionals de recent creació. La tercera part està formada per peces de caire popular i també de nova creació. La quarta part reuneix peces peces de concert que no es van poder publicar al primer volum. Amb aquet volum Els Ganxets donen un pas més dins de la seva tasca didàctica i de difusió del repertori tradicional català.

1.La cigonya 2.Endavant!!! 3.Polca del ball de gitanes de Sant Celoni 4.Ball dels gegants de l’Arboç 5.Ball dels nans de l’Arboç 6.La tarota 7.Bufaganvets 8.Les noies de can Serra 9.Les noies de can Verra 10.El Danubi és blau 11. Ai, el meu Danià 12. Fent ballar la Titina 13. La tumbona 14. La Júlia i el Martí 15. Salsa de romesco 16. Jota bé 17. El Vetoven 18. Reus Burgos (tres moviments) 19. Fantasia vilafranquina 20. Passi-ho bé