Notícies

Tota l'actualitat dels nostres compositors

Euskadiko Orkestra s'envolta de grans artistes bascs en un nou àlbum de Gabriel Erkoreka

Euskadiko Orkestra s'envolta de grans artistes bascs en un nou àlbum de Gabriel Erkoreka

Juanjo Mena, Asier Polo, Alfonso Gómez i Carlos Mena formen el conjunt d'artistes que, juntament amb l'Euskadiko Orkestra, han gravat tres obres del compositor bilbaí Gabriel Erkoreka. El prestigiós segell finlandès Ondine ha estat l'encarregat del llançament mundial d'aquest àlbum, ja disponible en format CD i en nombroses plataformes digitals.

L'Euskadiko Orkestra continua ampliant el seu catàleg discogràfic, que compta amb més de 80 àlbums, amb especial dedicació a la música basca. Ho fa aquesta vegada amb un disc monogràfic del compositor Gabriel Erkoreka, que ha vist la llum fa pocs dies, el 7 de juny, de la mà de la discogràfica Ondine.

Ekaitza, Piscis i Tres sonetos de Michelangelo són les tres obres de Gabriel Erkoreka que es recullen en aquest àlbum. Les tres van ser concebudes per als tres solistes que han participat en l'enregistrament: Asier Polo, Alfonso Gómez i Carlos Mena. Segons Erkoreka, "aquestes obres són molt importants dins del meu catàleg compositiu, molt significatives, en les tres hi ha molta quantitat d'informació i recursos que aporten diferents perspectives".

Gabriel Erkoreka (album) - Euskadiko Orkestra, Asier Polo, Carlos Mena, Alfonso Gómez, Juanjo Mena (youtube.com)

Compartir: